KRISTINA JE NEKADA MAMILA UZDAHE, A SADA NOSI PELENE: Zarazila se preko KONTAMIRANE SALATE i dobila SAPOVIRUS
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

TEŠKA PRIČA

KRISTINA JE NEKADA MAMILA UZDAHE, A SADA NOSI PELENE: Zarazila se preko KONTAMIRANE SALATE i dobila SAPOVIRUS

Opisala je kako se osećala pa otkrila još detalaj svoje bitke za zdravlje

Objavljeno:

Slavna glumica Kristina Eplgejt ispričala je u razgovoru sa koleginicom Džejmi - Lin Sigler, u njihovm podkastu MeSsy, da se zarazila preko kontamirane salate nakon čega joj je bio dijagnostikovan sapovirus. Opisala je kako se osećala pa otkrila još detalaj svoje bitke za zdravlje. Holivudska zvezda saopštila je 2021. da joj je dijagnositkovana multipla skleroza.

"Bila sam tako bolesna, nisam mogla da jedem, nisam mogla da radim bilo šta", rekla je glumica Kristina Eplgejt koja je imala vrtoglavice nakon što je pojela salatu koju je kupila u restoranu koji inače posećuje 15 godiona. Obrok za poneti bio je u njenom slučaju velika greška. Proobudila se u tri sata ujutru i osećala veoma loše.

Ona se zarazila preko kontamirane salate nakon čega joj je bio dijagnostikovan sapovirus
Ona se zarazila preko kontamirane salate nakon čega joj je bio dijagnostikovan sapovirusfoto: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon testa stolice, dijagnostikovan joj je sapovirus, koji je "odgovoran i za sporadične slučajeve i za povremena javljanja akutnog gastroenteritisa", prema Nacionalnom institutu za zdravlje (National Institutes of Health), piše People.

Sapovirus pripada grupi norovirusa koji se najčešće prenose kada stolica ili povraćene mase dospeju do usta zdravih ljudi.

"To je kada unesete nečije fekalne stvari preko hrane. Tuđa ka*ica mi je ušla u usta i pojela sam je", poručila je i nastavila: "Nisam znala da se to dogodilo, a kada imaš multipla skelorozu u tri sata ujutru i pokušavaš da promeniš posteljinu, nije zabavno. Ali ovo me dovodi do moje sldeće tečke, o kojoj možemo da razgovaramo: nosim pelene".

1 / 6 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Njena koleginica je dodala: "Kristina i ja smo razgovarali o ovome. Stavljajanje pelene za odrasle neće učiniti da se osećate seksepilno. "Nikada nećete navući jedne i reći: "Spremna sam za svoj dan". To je nešto što morate da nosite jer vaše telo ne funkcioniše kako treba".

Kristina Eplgejt koja je na ovogodišnjoj dodeli Emi nagrada dobila veliku podršku kada se pojavila na bini, ispričala je i da se zarazila koronom preko bliskog prijatelja koji je "ispustio loptu i otišao na kuglanu, i vratio se kući sa stvarima": Njeno stanje razvilo se u dugi kovid i infekciju grudnog koša što je uzrokovalo ubrzani rad srca.

Bonus video:

08:45

KONSTANTNO VAS BOLE LEĐA I GLAVA? Nećete verovati da iza OVIH SIMPTOMA LEŽI VIRUS! Doktor otkriva još pokazatelja za Kurir

(Espreso / Blic žena / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.